Inženjering

 

ATM CONTROL® pruža inženjering usluge iz oblasti Automatizacija tehnoloških procesa, merenja i regulacije kao i implementacije ostale elektro i procesne opreme i uređaja. Bilo da se radi o novom postrojenju i instalaciji, dogradnji ili rekonstrukciji postojeće, prevashodno koristeći klijentovo znanje njegovog proizvodnog i tehnološkog procesa i naše poznavanje i iskustvo uprimeni instrumentacije i merno-regulacione opreme, dolazimo do efikasnih i optimalnih inženjerskih rešenja koja će zadovoljiti potrebe kupca u eksploataciji i održavanju         

                                                                                                                      

Konsalting

ATM CONTROL® pruža konsalting usluge potencijalnim naručiocima u svim fazama realizacije investicije na projektima sistema za automatizaciju ,merenje i regulaciju, komunikaciju, nadzor i upravljanje u tehnološkim i  industrijskim procesima.

 

Projektovanje 

ATM CONTROL® je ospobljen za izradu tehničke dokumentacije u formi: idejnih, glavnih i izvodjačkih projekata,  projekata izvedenog stanja kao i revizije projektne dokumentacije drugih porjektanatskih kuća.                                                         

 

Montaža

ATM CONTROL® pruža usluge izvođenja radova i montaže opreme iz oblasti automatizacije, merenja i regulacije ali i izvodjenje  elektroenergetskih i mašinskih instalacija.

 

Servisiranje i revitalizacija

ATM CONTROL®  pridaje veliki značaj ovoj komponenti poslovanja trudeći se da uvek i na vreme bude na usluzi korisnicima naše opreme i opreme drugih proizvodača obezbe|ujući da delovi opreme i sistema rade sa minimalnim zastojima. Brza defektaža i detekcija uzroka problema, kao i njihovo otklanjanje pružaju se korisnicima  tokom garantnog i vangarantnog roka.