ATM CONTROL® pruža inženjering usluge iz oblasti Automatizacija tehnoloških procesa, merenja i regulacije kao i implementacije ostale elektro i procesne opreme i uređaja. Bilo da se radi o novom postrojenju i instalaciji, dogradnji ili rekonstrukciji postojeće, prevashodno koristeći klijentovo znanje njegovog proizvodnog i tehnološkog procesa i naše poznavanje i iskustvo uprimeni instrumentacije i merno-regulacione opreme, dolazimo do efikasnih i optimalnih inženjerskih rešenja koja će zadovoljiti potrebe kupca u eksploataciji i održavanju.                                                                                                                    

ATM CONTROL® Rešenje se može sastojati od izrade projekta, proizvodnje i nabavke dokompletirajuće opreme drugih renomiranih domaćih i stranih proizvodjaca , programiranju ,isporukci montažnog materijala, montaže, puštanju u pogon, a sve to u dogovorenom roku.


ATM CONTROL® Rešenja se primenjuju u energetici, petrohemiji, rafinerijama, hemiji, farmaceutskoj industriji, prehrambenoj industriji, industriji papira i gradjevinskih materijala, tretmanu pitkih i otpadnih voda.